LVI-suunnittelija

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta LVI-suunnittelijaa erilaisiin taloteknisiin projekteihin KnowTek Oy tarjoaa kiinteistö- ja talotekniikka-alan asiantuntijapalveluita. Yritys on erikoistunut uudis- ja korjausrakentamisen LVI-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun sekä talotekniseen valvontaan. KnowTek on lämmitysverkostojen perussäätöjen, täyttöjen ja huuhtelujen sekä lämmöntalteenottoprojektien ammattilainen. KnowTek palvelee myös perinteisissä putkiremonteissa ja muussa LVISA-suunnittelussa. Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista palvelua sekä taattua toimitus- ja toimintavarmuutta 10 vuoden kokemuksella. Toimipaikkamme sijaitsee Tampereen Hervannassa.

Hakemukset ja CV:t pyydämme lähettämään osoitteeseen rekrytointi(at)knowtek.fi 9.3 mennesssä

Lisätietoa tehtävästä voi kysyä seuraavina ajankohtina puhelimitse
19.2, 20.2, 2.3, 5.3, 6.3
Ari Elorinne 050 325 6656 tai sähköpostitse ari.elorinne(at)knowtek.fi


Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja siitä, millaisiin tehtäviin haluaisit. Lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekrytointi(at)knowtek.fi

tools.png

Palvelut

KnowTek tarjoaa asiantuntijapalveluita asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöjen korjausrakentamiseen. Tutustu KnowTekin kehittämään WarmIn-järjestelmään, lämmitys- ja jäähdytysverkostojen täyttö- ja huuhtelupalveluun sekä lämmitysverkoston perussäätöön.

Banner