KnowTek Oy sopimukseen uuden DHL Express -logistiikkakeskuksen LVI- ja rakennusautomaatiosuunnittelusta

KnowTek Oy ja Meijou Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen LVI- ja rakennusautomaatiosuunnittelusta uuteen DHL Express -logistiikkakeskukseen, joka rakennetaan Helsinki-Vantaan lentokenttäalueelle. Uusi logistiikkakeskus tulee toimimaan DHL Expressin Suomen päälajittelukeskuksena. Hanke on laajuudeltaan merkittävä, sillä uusi keskus tulee kattamaan yli 16 000 bruttoneliömetriä, joka vastaa yli kahta jalkapallokentän kokoista aluetta. Projekti starttaa syksyllä 2023. Meijou toimii hankkeen KVR-urakoitsijana kiinteistösijoitusyhtiö Avia Real Estate Oy:lle. 

Luottamus ammattitaitoiseen suunnitteluosaamiseen

”Korkealaatuinen suunnittelu on tärkeä osa rakennuttamista ja toimii koko projektin selkärankana. Olemme toimineet KnowTekin kanssa useassa hankkeessa ja kokemuksesta tiedämme, että KnowTekin ammattitaidolla saamme varman pohjan toteuttaa koko urakan onnistuneesti”, summaa Meijou Oy:n talotekniikkajohtaja Tomas Salonen. 

”Olemme kiitollisia Meijoulle luottamuksesta KnowTekin palveluihin ja osaamiseen. Kiinteistöjen toimivuus on erikoisalaamme ja olemme mielellämme mukana tuottamassa laadukasta suunnitteluapua uudelle logistiikkakeskukselle”, KnowTek Oy:n toimitusjohtaja Ari Elorinne kommentoi.

Lisätiedot:
KnowTek Oy, toimitusjohtaja Ari Elorinne, p. 050 325 6656
Meijou Oy, talotekniikkajohtaja Tomas Salonen, p. 0400 622 556

knowtek-arkkitehti.jpg

KnowTek Oy on vuonna 2007 perustettu kiinteistö- ja talotekniikka-alan palveluita tarjoava asiantuntijayritys. Yhtiön toiminta perustuu LVISA-suunnitteluun ja talotekniseen valvontaan. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Pirkkalassa ja Ilmajoella. KnowTek Oy on osa EcoReal Oy:ta ja Raksystems Groupia maaliskuusta 2023 lähtien. www.knowtek.fi

Meijou Oy on suomalainen, ketterä rakennusalan yritys, joka tarjoaa ensiluokkaista asiakasyritysten tarpeista lähtevää toimitilojen rakentamista. www.meijou.fi