Uudis- ja korjausrakentamisen LVI-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä taloteknistä valvontaa vuosikymmenen kokemuksella.

KnowTek – Talotekniikan asiantuntija

KnowTek Oy tarjoaa kiinteistö- ja talotekniikka-alan asiantuntijapalveluita. Palvelumme kattaa asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöjen uudis- ja korjausrakentamisen LVI-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun sekä taloteknisen valvonnan. KnowTek on lämmitysverkostojen perussäätöjen, täyttöjen ja huuhtelujen sekä lämmöntalteenottoprojektien ammattilainen. KnowTek palvelee myös perinteisissä putkiremonteissa ja muussa LVISA-suunnittelussa.

Lupauksemme on ratkaista asiakkaan asumisolosuhteisiin tai kiinteistöjen laitteisiin ja laitejärjestelmiin liittyvät haasteet alan parhaalla toimitus- ja toimintavarmuudella. Tiedämme mitä teemme, ja mitä sinun tulee tehdä, jotta kiinteistösi toimii tänään, huomenna ja vuosienkin päästä.

Palvelut

KnowTek tarjoaa asiantuntijapalveluita asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöjen uudis- ja korjausrakentamiseen. Tutustu KnowTekin kehittämään WarmIn-järjestelmään, lämmitys- ja jäähdytysverkostojen täyttö- ja huuhtelupalveluun sekä lämmitysverkoston perussäätöön.

Lue lisää