Rekrytointi

Haemme nyt KnowTekillle Pirkkalaan

LVI-suunnittelija

Työtehtävän kuvaus

LVI-SUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen. .

Työhösi kuuluu asiakaskohteiden mm. asuinrakennusten ja päivittäistavarakauppojen LVI-suunnitelmien laatiminen MagiCAD-ohjelmistolla itsenäisesti. Työkohteista suurin osa sijaitsee Pirkanmaalla ja tulet ajoittain vierailemaan myös kohteissa. Tehtävän työkielenä on pääasiallisesti suomi. Työssä ollaan säännöllisessä yhteydessä asiakkaiden kanssa, joten sujuva kommunikointikyky ja viestintätaidot ovat edellytys työssä onnistumiseen.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta

  • Talotekniikan korkeakoulututkinnon lisäksi edellytämme vähintään jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on MagiCAD-ohjelmiston sujuva käyttö.
  • Oppimiskykyä ja tunnollista työskentelytapaa
  • Lämpöpumpputekniikan tuntemus on eduksi.
  • Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Sähkösuunnittelija

Työtehtävän kuvaus

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Valtin kanssa ja valittu henkilö palkataan työsuhteeseen suoraan KnowTekille.

Työhösi kuuluu asiakkaiden talotekniikan sähkösuunnitelmien laatiminen CADs- tai MagiCAD -ohjelmistolla itsenäisesti. Työkohteista suurin osa sijaitsee Pirkanmaalla ja tulet ajoittain vierailemaan myös kohteissa. Tehtävän työkielenä on pääasiallisesti suomi. Työssä ollaan säännöllisessä yhteydessä asiakkaiden kanssa, joten sujuva kommunikointikyky ja viestintätaidot ovat edellytys työssä onnistumiseen.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta

  • Sähkötekniikan korkeakoulututkinnon lisäksi edellytämme vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on CADs- tai MagiCAD -ohjelmiston sujuva käyttö.
  • Oppimiskykyä ja tunnollista työskentelytapaa
  • Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja siitä, millaisiin tehtäviin haluaisit. Lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekrytointi@knowtek.fi

Palvelut

KnowTek tarjoaa asiantuntijapalveluita asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöjen uudis- ja korjausrakentamiseen. Tutustu KnowTekin kehittämään WarmIn-järjestelmään, lämmitys- ja jäähdytysverkostojen täyttö- ja huuhtelupalveluun sekä lämmitysverkoston perussäätöön.

Lue lisää