Suunnitellaanko pikkasen vastuullisemmin?

KnowTekin slogan pikkasen paremmasta suunnittelusta on vastuullisuutemme ytimessä. Kun asiakas valitsee KnowTekin, on hänen projektinsa pikkasen paremmin ja pikkasen vastuullisemmaksi suunniteltu. Vastuullisuus on tekoja, ja ne teot tulee suunnitella hyvin. Vastuullisuus ei ole sattumaa.

Vastuullisuus on välittämistä

Vastuullinen yritys tuntee toimintansa vaikutukset. Kun me KnowTekilla puhumme vastuullisuudesta, tarkoitamme, että juuri meidän tulee kantaa vastuuta. Vastuulla puolestaan tarkoitamme niin taloudellista, sosiaalista kuin ympäristöönkin liittyvää vastuuta. KnowTekilla välitämme siitä mitä teemme ja mitä tekomme tuottavat. Haluamme olla mukana tuottamassa mahdollisimman vähähiilisiä, pitkäikäisiä, materiaali- ja energiatehokkaita rakennuksia ja rakenteita. Me välitämme siitä, että kohteemme ovat turvallisia, terveellisiä, viihtyisiä, muuntojoustavia, helppohoitoisia ja arvonsa säilyttäviä.

Huomio
elinkaareen

Kestävän kehityksen periaatteiden tuominen osaksi rakennus- ja korjaushankkeita vaatii panos-tuotosajattelun uudistamista. Investoinnin sijaan on tarkasteltava täyttä elinkaarta ja omistajan sijasta on tarkasteltava myös käyttäjän ja ympäristön näkökulmia. KnowTekin ammattitaitoinen suunnittelu ottaa huomioon kaiken tämän. Elinkaarta ovat myös rakentamisen tai korjauksen aikaiset tapahtumat. Taloudellinen vastuu on esimerkiksi harmaan talouden torjumista ja sosiaalinen vastuu oman sekä kumppaneiden henkilöstön hyvinvointia. Rakennusalan tulee tunnustaa ja kantaa tuo vastuu yhdessä.